Categorii

Ghid cumpărături

Cum cumpar ?

In momentul in care apasati pe link-ul "Cumpara" de la un produs, fie la vizualizarea pe categorii, fie la cea de detaliu, acel produs va fi adaugat in cosul de cumparaturi. In orice moment puteti vedea ce produse aveti in cos apasand pe Vezi cosul. Acolo puteti sterge produse sau modifica numarul lor. Cand sunteti multumit cu cosul de cumparaturi, completati datele necesare comenzii si apasati pe "Continua". In acest moment comanda dumneavoastra este salvata si urmeaza urmatorul pas, plata.


Cum platesc ?

Site-ul nostru foloseste serviciile de plata online ale www.euplatesc.ro. In acest mod, va putem asigura un serviciu eficient si sigur. Informatiile introduse pe site-ul www.euplatesc.ro se fac printr-o conexiune criptată SSL pe 128 biti, asigurand astfel o securitate maxima.

Veti fi directionat catre o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit şi cele electronice Maestro şi Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.


Cu ce pot plati ?

Acceptăm urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard, JCB, Diners Club. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va oferă informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.


Politica de securitate.

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Produsele de pe acest website sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plăţi on-line oferite de Euplatesc. Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Expres Flora SRL si Euplates.ro garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidenţialitate Euplatesc.ro" şi "Termeni si Conditii" pentru mai multe informatii despre acest subiect.

Datele dumneavoastra, in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre în posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, acestea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Floriladomiciliu.ro - Flori in Romania, Florarie in Romania, Flori in Bucuresti, Livrari buchete in Romania